LOCURI DE MUNCĂ la URNE/ Se caută operatori de calculator pentru secţiile de votare

LOCURI DE MUNCĂ la URNE/ Se caută operatori de calculator pentru secţiile de votare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform unui comunicat emis de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), a fost demarată campania de recrutare a operatorilor de calculator din secţiile de votare, în baza normelor metodologice privind funcţionarea sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.

Gălăţenii interesaţi se pot adresa biroului judeţean al AEP, din b-dul Marii Uniri (zona Faleza Dunării), Ansamblul H. Ştefan, et. 3 (sediu comun Curtea  de Conturi).

Autoritatea Electorală Permanentă a ţinut să precizeze că remuneraţia pentru această poziţie se face sub formă de indemnizaţie, dar şi că persoanele interesate trebuie să respecte anumite criterii, cum ar fi cunoaşterea limbii române, vârsta minimă de 18 ani, să fie cetăţeni români, cu domiciliul în România, să fi absolvit învăţământul general obligatoriu şi să aibă cunoştinţe de bază în tehnologia informaţiei.

Mai multe informaţii privind modalitatea de selectare a operatorilor şi formalităţile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competenţelor pot fi găsite şi on-line - CLICK AICI.

Citit 3053 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.