De ce le plac bărbaților femeile cu sânii mari și șoldurile late?

De ce le plac bărbaților femeile cu sânii mari și șoldurile late?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Există un cântec popular oleacă mai fără perdea, care spune „Mie-mi place calu’ sur/Și  femeia lată-n c...r”. În înțelepciunea sa infinită, românul de rând a intuit un mare adevăr lămurit doar de către specialiști, cei care au recunoscut că, într-adevăr, bărbații au preferința din titlu. Dacă vreun bărbat neagă, este doar pentru că nevastă-sa nu se conformează standardului.

Cineva a vrut să mă pună în încurcătură, că vezi Doamne ne plac sânii mari doar din motive Freudian-Oedipiene, că încă mai visăm să ne întoarcem la sânul mamei. Dar nu e vorba despre sâni decât la pachet cu șoldurile late.

Adevărul este că principiul ăsta a fost întotdeauna respectat, doar din motive subconștiente, cu rădăcini adânci în genul „mamifere”, animale care își alăptează progenitura. Fiindcă o femeie cu sânii mari are, de regulă, glandele mamare dezvoltate și va fi mai aptă să producă mai mult lapte, cu consecințe pozitive pentru nou-născut.

Iar în ceea ce privește șoldurile, totul se rezumă la procesul nașterii. Cu cât este bazinul mai lat, cu atât mai mari șansele de dilatație suficientă și naștere mai ușoară.

Iar dacă nu credeți, priviți în fotografia de alături doar un mic exemplu despre cum o vedeau oamenii, încă din paleolitic, pe Zeița-Mamă. Puțin cam plinuță, dar asta se datora – fiind mama tuturor oamenilor – numărului de nașteri și nu dietei greșite.

Citit 8566 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.