Mirese la vot, în Italia şi Germania | A treia zi de scrutin în Diaspora (FOTO)

Mirese la vot, în Italia şi Germania | A treia zi de scrutin în Diaspora (FOTO)

Facebook
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de 304.767 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au votat, până astăzi, la ora 9,00, la primul tur al alegerilor prezidenţiale. Dintre aceştia, 279.578 s-au prezentat la secţiile de votare organizate peste hotare, iar 25.189 şi-au transmis opţiunea electorală prin corespondenţă.

Trebuie spus că aceasta este a treia zi de vot în diaspora, unde scrutinul prezidenţial a început vineri la ora locală 12,00 şi s-a încheiat la ora 21,00, a continuat sâmbătă, în intervalul orar 7,00 – 21,00 şi se va desfăşura şi astăzi de la 7,00 până la ora 21,00.

Scrutinul de ieri nu a fost lipsit de momente pline de emoţie. Îmbrăcate în superbe rochii de mireasă, două românce au ales ca în ziua nunţii  să şi voteze.

„Momente speciale la Secţia de Votare nr.181, Sögel”, este mesajul cu care Ambasada României în Republica Federală Germania a postat pe Facebook imagini cu mireasa care a votat alături de mire şi de nuntaşi.

„Lecce-Italia! Așa se votează în diaspora!”, este mesajul transmis pe Facebook de Aurelia Ceoromila, o româncă din Italia, mesaj care însoţeşte imagini în care un al doilea cuplu de români a ales să voteze în ziua nunții.

Felicitări şi să fie într-un ceas bun!

Citit 5350 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2019 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.