”Nu faceți ca italienii!”

”Nu faceți ca italienii!”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Apelul unei gălățence stabilite în Italia, la Roma, este sfâșietor, în contextul în care această țară este pe locul 2 mondial în ceea ce privește numărul de noi cazuri de coronavirus și a înregistrat un număr record de decese, peste 5.000 până ieri.

”Vă rog frumos, luați în serios situația actuală, nu faceți cum au făcut italienii când virusul bântuia China, crezând că aici nu va ajunge! Până nu au scos poliția și carabinierii în strada, nu s-au liniștit să stea acasă, conform avertizărilor! Acum mor cu sutele pe zi și infectați sunt zeci de mii! Îți duci pe picioare un membru de familie la spital și nu-l mai vezi nici mort, de la morgă direct la crematoriu, nici măcar adio nu mai poți să-i spui!

Să nu uităm că în Italia sunt multe crematorii, nu ca în România, iar în zonele roșii nu mai fac față, îi transporta cu mașini militare în orașele cu mai puțini morți!

Abia acum au înțeles că trebuie să stea acasă! Până ieri au murit opt doctori, despre alte cadre medicale nu se dau cifre!", ne-a transmis gălățeanca.

"Eu nu mai ies decât o dată pe săptămână să-mi fac cumpărăturile și atât, în rest stau în casă cu speranța că va trece și acest coșmar! Multă sănătate vă doresc", a încheiat aceasta.

Citit 3990 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.