O gălăţeancă, la prima vizită a Regelui Charles al III-lea în Ţara Galilor

O gălăţeancă, la prima vizită a Regelui Charles al III-lea în Ţara Galilor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

"Am fost onorată să reprezint România la slujba de rugăciune pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, la Catedrala Llandaff, Cardiff, în prezența Majestății Sale Regele Charles al III-lea și a Reginei Consoarte", ne-a declarat Diana Stroia, consul onorific al ţării noastre în Ţara Galilor.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul "Viaţa liberă", gălăţeanca a fost invitată la slujbele de comemorare ale reginei şi la evenimentele care vor marca urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea, la Cardiff şi Swansea.

Iată ce a mărturisit despre ziua de vineri, 16 septembrie 2022, când Regele Charles al III-lea a făcut prima sa vizită în Țara Galilor ca monarh, alături de Regina Consoartă. "A fost o zi în care emoţiile s-au împletit: a fost o ceremonie frumoasă, de amintire a unei mari Regine, care şi-a dedicat întreaga viață în serviciul națiunii și al comunității, dar și pentru a marca domnia unui nou Rege, fost Prinț de Wales mai bine de 60 de ani.

Țara Galilor și-a întâmpinat Regele cu o organizare şi o sincronizare perfecte, în timp ce localnici de toate vârstele, naționalitățile și din toate domeniile de activitate au umplut străzile. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Rege!".

Citit 9271 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.