UPDATE. Gălăţeanul Valentin Lupu - de pe podiumul mondial, pe scena „Românii au talent” (VIDEO)

UPDATE. Gălăţeanul Valentin Lupu - de pe podiumul mondial, pe scena „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un spectaculos moment de dansuri latino şi o poveste de viaţă tulburătoare! Asta a adus, pe scena „Românii au talent” de la Pro Tv gălăţeanul Valentin Lupu, în vârstă de 16 ani, venit din Italia. „N-am fost niciodată pe o scenă ca asta. Sunt emoționat. Am pregătit momentul ăsta doar pentru "Românii au talent"”, a mărturisit Valentin. Coregrafia lui de excepţie a fost pusă în valoare de o apariţie de Dracula. A fost pur şi simplu fenomenal!

Despre performanţele lui la dans latino aţi mai putut citi în pagina de Diaspora a ziarului Viaţa liberă”. Dar acum i-am putut afla şi tulburătoarea poveste.

Adolescentul a spus că trăiește în Italia de 8 ani. Iar juriul a vrut să ştie de ce a ajuns în Italia. Nu se aştepta nimeni la mărturisirea care avea să urmeze: părinţii lui au murit şi, împreună cu sora lui, fost adoptat de către mătușă, care l-a adus în Italia. A început să danseze imediat ce a ajuns în Italia. Totul a început ca o glumă sau mai degrabă ca o necesitate, deoarece sora lui era obligată să facă dans pentru a-și menține coloana vertebrală sănătoasă, dar nu i-a plăcut deloc. S-a dus cu sora sa la cursuri și a început să îndrăgească dansul.

„Prestația ta este dincolo de povestea ta. E admirabil că tu ai niște părinți adoptivi care te susțin. Pot să-ți spun doar că emoția a ajuns la mine. Ai creat energie. Simți foarte frumos muzica și momentul tău a fost unul foarte reușit. Ai patru "DA"-uri”, i-a spus Dragoș Bucur care nu și-a dat seama că ceilalți colegi din juriu nu votaseră încă.

„Dragoș nici n-a sesizat că noi nu am votat. Asta îți arată Valentin că tu ai reușit să iei mințile unui jurat!”, a spus, mai în glumă, mai în serios. Andi Moisescu.

Dragoş nu a greşit cu nimic, pentru că Andra, Andi Moisescu şi Mihai Bobonete şi-au confirmat voturile: DA!

Valentin merge în etapa următoare a competiţiei.  

Puteţi viziona aici momentul său de dans!


Un gălățean campion mondial la dans latino va face spectacol, vineri seară, de la ora 20,30, la „Românii au talent”. Narcis Valentin Lupu, devenit pentru a doua oară campion mondial la disciplina „Latin show” a venit special din Italia, țara în care trăiește, studiază și se antrenează, la București, la preselecțiile „Românii au talent”.

Uimitoarea lui poveste ați putut-o afla din paginile de Diaspora ale ziarului „Viața liberă”. Valentin este născut în Galați, are cetățenie română și se simte legat de ţara natală şi de oraşul nostru chiar dacă de mulți ani locuiește cu familia în Italia. Studiază la un liceu cu profil sanitar, Institutul Nightingale din Castelfranco Veneto, pentru a se pregăti mai bine pentru visul lui - să devină maestru de dans sportiv - și pentru a-i permite să meargă la facultatea care și-o dorește - Științe sportive!

„Pentru Valentin, dansul este o pasiune, o dragoste care s-a născut încă din copilărie. Se antrenează de cinci ori pe săptămână, de la două, până la cinci ore pe zi. Nu s-a plâns niciodată. Când dansează, ochii lui strălucesc de fericire și poți vedea că pentru el este cel mai natural lucru care există”, spun cu mândrie părinții lui, Nelly și Roni Favaro.

Vineri seară, îl vom putea vedea dansând pe scena „Românii au talent” în sezonul fenomen și fenomenal deopotrivă!

Citit 8006 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2024 13:43

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Luni, 01 Aprilie 2024 06:48
    84.232.167.***
    are 2 anticalitati majore care nu vor trece neobservate la Bucresti, e moldovea si galatean
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.