Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Începând din luna februarie, în fiecare săptămână, cotidianul „Viaţa liberă” va avea o pagină dedicată exclusiv românilor şi în special gălăţenilor răspândiţi prin toată lumea. Practic nu mai există familie de gălăţean care să nu aibă pe cineva drag la studii sau la muncă peste hotare. De aceea a sosit momentul ca Pagina de Diaspora să nu mai apară lunar, aşa cum v-am obişnuit de aproape jumătate de an, ci mai des, adică în fiecare weekend. În luna februarie, pagina dedicată gălăţenilor de pretutindeni vă va oferi poveşti de viaţă şi de românism adevărat din Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania, Africa şi Norvegia. Dragi gălăţeni fără frontiere dacă aveţi de transmis mesaje şi gânduri pentru cei rămaşi acasă, dacă vreţi să ne împărtăşiţi poveşti de viaţă şi de succes, experienţe, în pagina de Diaspora, scrieţi-ne pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 3556 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2012 17:11

3 comentarii

 • postat de ionel Marți, 31 Ianuarie 2012 11:52 Link la comentariu
  0
  0

  viu la ce ziar lucrati mai frustratilor care comentati aiurea. lasati draq critica si faceti pe banii vostri cultura aia de care vorbiti sau veniti in italia sa va dau eu de munca la turnat fundatii, atunci sa vedeti daca e bine sa te bage ai tai in seama. bravo ziaru.

  Raportează
 • postat de jaja Luni, 30 Ianuarie 2012 20:16 Link la comentariu
  0
  0

  Mai cauta...poate mai gasesti si alte subiecte...sau creierasul tau atat poate.
  Este cea mai penibila ziarista "fara frontiere"
  "Adevarata calatorie a cunoasterii nu consta in cautarea de noi tinuturi ci in a avea ochii noi!"

  Raportează
 • postat de livia Vineri, 27 Ianuarie 2012 07:50 Link la comentariu
  0
  0

  Daca nu va e cu suparare, as propune ca SAPTAMANAL / LUNAR sa editati si un SUPLIMENT DE CULTURA, care sa poata fi desprins de aboamentul ziarului, pentru a-l putea achizitiona si cei care locuim si-n alte colturi de tara (lume). Meditati! Merita incercat!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.