LANSAREA PROIECTULUI ”Diversificarea activității Nexloc SRL prin furnizarea de servicii de găzduire web-SAS”

LANSAREA PROIECTULUI ”Diversificarea activității Nexloc SRL prin furnizarea de servicii de găzduire web-SAS”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

S.C. NEXLOC S.R.L. implementează proiectul cu titlul „Diversificarea activității Nexloc SRL prin furnizarea de servicii de găzduire web-SAS”, cod SMIS 104473, în baza contractului de finanțare nr. 710/29.11.2017 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri; Apelul de proiecte 2.1.A/2016.

Perioada de implementare a proiectului este de 28 luni, 01 iulie 2016 și 31 octombrie 2018, perioada de durabilitate fiind de 3 ani.

Obiectivul general urmărit de proiect este dezvoltarea și modernizarea activității SC NEXLOC SRL precum și creșterea productivității acesteia, în contextul creșterii concurenței firmelor care activează pe aceeași piață și consolidarea poziției firmei pentru a putea face față cu succes presiunilor competiției regionale și naționale din domeniul său de activitate, punând pe primul plan obținerea de satisfacții de către salariați, dezvoltarea spiritului de echipă și realizarea de performanțe economice durabile.

Rezultatele așteptate ale proiectului: 1. Achiziționarea unor echipamente hardware și software avansate tehnic în vederea diversificării serviciilor furnizate de societatea, optimizării fluxului tehnologic și eficientizării iluminatului în spațiul de producție; 2. Atragerea și fidelizarea unor noi clienți prin promovarea serviciilor, ceea ce presupune creșterea veniturilor și a cifrei de afaceri; 3. Crearea a 5 noi locuri de muncă, ceea ce va duce la scăderea șomajului și la menținerea în regiunea Sud-Est a capitalului uman înalt specializat și crescând productivitatea muncii.

Valoarea totală a proiectului este de 537.067,00 lei, din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă este de 415.323,60 lei.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta S.C. NEXLOC S.R.L., la sediul din Municipiul Galați, Str. Ovidiu nr. 5, Bloc M12, scară 2, Ap. 21, parter Jud. Galați. Persoană de contact: Reprezentant legal Huidumac George Cristian, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la telefon: 0743258281.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

Inițiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

(P)

Citit 2130 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.