Amenzi de un milion de lei, de la ANRE

Amenzi de un milion de lei, de la ANRE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a finalizat 18 acţiuni de control la 15 jucători de pe piaţa gazelor naturale, în urma cărora a aplicat sancţiuni în valoare 1,05 milioane lei. „Acțiunile au vizat, pe de o parte, îndeplinirea obligațiilor legale de echilibrare fizică a sistemului naţional de transport al gazelor naturale (SNT), iar pe de altă parte, îndeplinirea obligaţiilor legale de asigurare a cantităților de gaze naturale necesare consumatorilor, în conformitate cu contractele de furnizare încheiate. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru 23 de fapte, cuantumul însumat al acestora fiind de 1.050.000 lei”, informează ANRE.
Acţiunile de control au fost declanşate după ce, la sfârșitul lunii februarie a acestui an, ANRE a fost sesizată cu privire la o stare de dezechilibru în funcționarea SNT, pe fondul unor temperaturi scăzute și al unui consum ridicat de gaze naturale.

Citit 3209 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 18:39

1 comentariu

 • postat de Suzi quatro
  Miercuri, 09 Mai 2018 09:36
  82.137.13.***
  Si banutii de amenzi vor fi platiti de ceivinovati câ au incalcat legea? Vinovatii farâ vina(consumatorii) vor sâ se facâ lumina Pentru câ si la luminâ sau dat amenzi simbolice pe care le a suportat tot populimea romanesscâ Investitorii strategici nu numai caa ne fura si ne inșealâ dar râd când vâd ce amenzi ametite dau reprezentantii statului incâ Român Astea sunt prima de concediul in Dubai nu sanctiune intr un stat democratic cum râcnesc eurodeputatii români la Bruxelles
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.