1.000 de euro pentru fiecare intern angajat

1.000 de euro pentru fiecare intern angajat

on-line
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Statul intenţionează să încurajeze firmele româneşti, prin acordarea unei sume de bani, să angajeze persoanele pe care le aduc în internship. Conform unui proiect de act normativ care a fost aprobat de Camera Deputaţilor în calitate de for decizional, pentru fiecare stagiu care se transformă în angajare, companiile vor primi aproximativ 1.000 de euro, însă numai dacă noii salariați stau la firmă cel puțin doi ani, potrivit avocatnet.ro. Ca să se aplice, actul are nevoie de semnătura preşedintelui Iohannis.

Citit 3253 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iunie 2018 17:31

1 comentariu

  • postat de aLEX Luni, 25 Iunie 2018 23:58 188.24.220.*** Link la comentariu
    2
    5

    Si daca fostul asistat social angajat nu poate suporta angajarea 2 ani? Sa se terorizeze el cu munca pentru a primi firma 1 000 euro? (Cu asemenea angajati, patronul pierde, nu sporeste.) Singura firma care "castiga" e cea de stat unde angajatul cu biletel de la un partid poate dormi tot programul linistit. C-asa-i postul!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro