Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Doar aproximativ jumătate dintre angajatorii din mediul economic din România au operat modificări ale contractelor individuale de muncă în vederea compensării transferului contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, iar 24 la sută din angajatorii activi nu au modificat nici măcar un singur contract, arată un comunicat remis de Blocul Naţional Sindical (BNS). Sindicaliştii mai spun că, la patru luni de la aplicarea acestei măsuri, aproximativ 1,2 milioane de angajaţi au salariile diminuate şi alţi 608.781 sunt expuşi riscului de diminuare.

Citit 714 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 16:33

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro