Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
1 comentariu

Prin Programul Rabla pentru electrocasnice, pus în dezbatere publică de Ministerul Mediului, românii vor avea posibilitatea să scape de electrocasnice vechi şi mari consumatoare de energie şi să le dea la schimb la cumpărarea unora noi, pe vouchere de câte 200, 300 sau 400 de lei, după caz. Singurele tipuri de aparate care vor putea fi cumpărate sunt: mașini de spălat rufe, aparate de aer condiționat, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice din categoriile A++ și A+++.

După oficializarea programului, comercianții care vor să participe se vor înscrie și vor trebui aprobați de autorități. Abia apoi românii se vor putea înscrie efectiv pentru a primi aprobare în program, printr-o aplicaţie online. În afară de datele de identificare personale şi tipul aparatului dorit, solicitantul va trebui să depună şi o declarație pe propria răspundere potrivit căreia nu înregistrează obligații de plată la bugetul de stat și bugetul local.

Site-ul avocatnet.ro scrie că cine va introduce toate respectivele informații va primi la final o confirmare de înscriere, dar asta nu va reprezenta aprobarea în program. Listele cu persoanele aprobate în program vor fi publicate apoi de AFM. De la momentul publicării listei, voucherele vor fi valabile 60 de zile.

Citit 8093 ori Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2018 16:29

1 comentariu

  • postat de atamanu Miercuri, 03 Octombrie 2018 17:35 82.78.127.*** Link la comentariu
    7
    21

    Nu va suparati...Intreb pentru un prieten ( Hi Frans )...Programul "rabla" pentru guvern, prim-ministrii, presedintii de camere si senat, nu se poate "oficializa" mai repede ??? Nu de alta, da' daca iesim din U.E. o sa trebuiasca sa-mi fac pasaport ca sa pot cumpara un frigider ZIL de "afara" ???

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.