Programul de Paşte al pieţelor gălăţene

Programul de Paşte al pieţelor gălăţene

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pieţele gălăţene din subordinea Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi vor fi deschise şi sâmbătă, pentru a veni în ajutorul gălăţenilor care mai au de făcut, pe ultimii metri, cumpărături pentru masa de Paşte.

Astăzi şi vineri, 25-26 aprilie, pieţele din municipiul Galaţi sunt deschise între orele 7,00 şi 19,00, iar sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 7 dimineaţa la 4 după-amiaza.

Duminică şi luni, în prima şi a doua zi de Paşte, toate pieţele agroalimentare din municipiul Galaţi vor fi închise, iar marţi, 30 aprilie, acestea vor funcţiona după programul normal, de la 7 dimineaţa la 7 seara. Pieţele vor fi deschise şi de 1 Mai, dar cu un program mai scurt, între 7,00 şi 13,30.

Faţă de programul de mai sus, sunt şi două excepţii: Piața din Micro 16, care va fi închisă și în ziua de 30 aprilie, şi Piaţa Calea Basarabiei, unde programul este non-stop şi care va fi închisă doar pe 28 şi 29 aprilie, adică duminică şi luni.

Citit 3150 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2019 10:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro