Subvenţii pentru cultivatorii de usturoi

Subvenţii pentru cultivatorii de usturoi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Cinci cultivatori de usturoi din judeţul Galaţi s-au înscris, până la această dată, cu o suprafaţă totală de 11,5 hectare, pentru a primi subvenţia anuală acordată prin programul derulat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. "Usturoiul a fost o legumă foarte căutată de către români în ultimii ani, astfel încât s-a hotărât să se aloce 1.000 de euro pe hectar, cu condiţia înfiinţării a minimum 3.000 mp", a declarat directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Judeţene Galaţi, Valentin Huciu.

Citit 424 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 19:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro