Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproximativ 20 de întreprinzători gălăţeni au răspuns favorabil invitaţiei Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est şi au participat, ieri, la Galaţi, la lansarea apelului de proiecte pentru promovarea spiritului antreprenorial, în cadrul POR 2014-2020, Axa prioritară 2. S-au pus întrebări concrete, despre proiecte şi cheltuieli eligibile, şi s-a răspuns la obiect. Concluzia discuţiilor purtate cu reprezentanţii ADR Sud-Est a fost următoarea: cu cât mai repede se depun dosarele de finanţare, cu atât e mai bine, având în vedere şi perioada destul de scurtă pentru depunere, între 8 iulie şi 8 noiembrie. Bugetul total al apelului pentru judeţele Regiunii Sud-Est este de 12,91 milioane de euro. Se pot obţine finanţări cuprinse între 25.000 şi 200.000 de euro, cu o cofinanţare obligatorie a beneficiarului, de minimum 10 la sută din valoarea eligibilă a investiției.

Citit 1035 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 17:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro