Aplicarea legii unice de salarizare

Aplicarea legii unice de salarizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Urmează zile grele pentru Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale (AJPS), care trebuie să-i  instruiască pe bugetari cu privire la încadrarea în grilele de plată prevăzute de legea unică de salarizare. Detalii ne-a oferit directorul-coordonator al AJPS Galaţi, Olimpia Ralea.

„Vom instrui ordonatorii principali de credite, adică cele 65 de primării din judeţ şi Consiliul Judeţean. Totuşi, în  ceea ce mă priveşte, pot spune că instruirea va fi partea uşoară”.

„Deşi nu am primit încă ordinul la Agenţie, avem planificate discuţii cu trei primării, cărora le-am cerut deja să ne prezinte propriile nelămuriri şi situaţii speciale, pentru a putea lucra mai repede”.

„Partea mai dificilă vine abia în momentul în care va trebui să verificăm toate situaţiile, la nivelul tuturor acestor instituţii. Mai ales că persoanele care o vor face trebuie să aibă şi pregătirea necesară”.

„Cred că am putea vorbi despre trei astfel de persoane la nivelul Agenţiei, dat fiind că nu putem să ne încetăm nici celelalte activităţi, până la finele lui martie, când trebuie să finalizăm verificările”, a precizat Olimpia Ralea.

„Momentan, suntem în aşteptarea normelor ce urmează să fie aplicate”, a mai declarat directorul AJPS.

pnl3
Citit 911 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.