Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Asociația Tehnopol Galați implementează proiectul „Creșterea comerțului și modernizarea apiculturii și sectoarelor conexe în bazinul Mării Negre”, co-finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020. Rețeaua de producători apicoli din Bazinul Mării Negre este deschisă producătorilor apicoli individuali și producătorilor apicoli membri ai unei asociații de producători apicoli. Proiectul urmărește dezvoltarea și modernizarea afacerilor din sectorul apicol, promovarea și dezvoltarea schimburilor comerciale și parteneriatului transfrontalier în regiunea Bazinului Mării Negre.

Citit 414 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 00:57

1 comentariu

  • postat de ariciul Miercuri, 21 August 2019 08:42 92.114.82.*** Link la comentariu
    1
    0

    montarea de aer conditionat la stup.ajutand la mentinerea temperaturii optime,iar albinele ce se ocupau cu ventilarea ....sa treaca la munca la adunat stropi de soare.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro