Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Reprezentanţii fiscului gălăţean au programat două întâlniri şi în luna septembrie cu operatorii economici din judeţ, pentru mediatizarea Hotărârii de Guvern 807/2014. Pe 11 şi 25 septembrie, de la ora 11,00, vor avea loc sesiunile de discuţii, în sala de şedinţe a sediului DGRFP Galaţi din str. Portului. Astfel de întâlniri vor avea loc în septembrie în toate cele şase judeţe din subordinea DGRFP Galaţi. Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin HG 807/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea, cu granturi acordate de la bugetul de stat, a realizării investițiilor de mare anvergură.

Citit 1343 ori Ultima modificare Joi, 29 August 2019 17:07

1 comentariu

  • postat de v Vineri, 30 August 2019 13:12 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    9

    Fiscul inchide toate firmele romanesti si dau amenzi peste amenzi pana ce te inchide si lasa si zeci de angajati pe drumuri. Asta e fiscul. Actioneaza la comanda. Cum apare o firma noua calare pe ea sa o inchida ca sa nu mai faca concurenta pentru smecherii care cotizeaza sau de la partid. Si se mai mira lumea de ce pleaca populatia din tara. Mafia este peste tot...in toate structurile. Sa ramaneti voi atunci aici singuri cu vilele voastre cu tot. Oras mort, fara viata cu oameni chinuiti si saraci.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro