Şase miliarde de lei pentru şoferi

Şase miliarde de lei pentru şoferi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor români care au depus documentații complete, informează Ministerul Finanţelor. Astfel, începand din 2017 şi până în prezent, ANAF a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse și aprobate. ANAF precizează că are în atenţie şi cererile ale căror documentații sunt incomplete. Acestea vor fi soluționate, pe măsură ce contribuabilii notificați vor transmite către Agenția Fiscală clarificările solicitate.
La nivelul judeţului Galaţi au fost depuse peste 24.000 de cereri de restituire a taxelor auto, totalizând o sumă de aproximativ 74,3 milioane de lei (reprezentând baza + dobânda).

Citit 717 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 18:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro