Plăţi în avans pentru campania agricolă 2019

Plăţi în avans pentru campania agricolă 2019

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând cu data de 16 octombrie 2019, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Galaţi va demara campania de plăți în avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în anul 2019. La Galaţi au fost depuse 18.468 de cereri unice de plată, din care 694 cu suprafețe mai mari de 50 ha. Conform directorului executiv al APIA Galaţi, Alexandru Sîntion, în vederea efectuării plăților în avans, este necesară finalizarea activităților de control clasic pe teren. Termenul pentru finalizarea controalelor pe teren, pentru schemele de plăți directe, este 30 septembrie, iar întocmirea, operarea și verificarea rapoartelor de control se face până la data de 15 octombrie, ca apoi, din 16 octombrie, să poată începe plata avansului.
Numărul fermierilor care vor intra la plata în avans în prima etapă este de 13.249, din care 356 de fermieri au suprafețe mai mari de 50 ha, ceea ce reprezintă 72 la sută din numărul total al cererilor unice de plată depuse.
Plățile în avans vor fi efectuate până pe data de 30 noiembrie urmând ca de la 1 decembrie să înceapă plata finală.

Citit 1371 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro