Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Tribunalul București a respins, luni, ca neîntemeiată, contestația depusă de grupul olandez Damen, după ce MApN a anunțat că oferta câștigătoare a contractului de achiziţie a celor patru corvete mulltifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa, informează Mediafax. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la comunicare.
Pe 9 iulie, Damen anunța că a înaintat o plângere la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, luând în considerare un litigiu inițiat anterior de Fincantieri, și că a sesizat Curtea de Apel București pentru multiple nereguli care au afectat rezultatul Programului de înzestrare „Corvetă multifuncțională”. Damen informa, la acea vreme, că decizia a venit ca urmare a faptului că toate părțile implicate în licitație, inclusiv autoritatea contractantă, au ridicat multiple aspecte de legalitate și de încălcare a confidențialității, unele dintre ele fiind invocate ca temei pentru suspendarea procedurii în trecut, chiar de către Ministerul Apărării Naționale.
În cadrul licitaţiei pentru corvete, MApN a primit oferte din partea companiei olandeze Damen, a firmei italiene Fincantieri şi a grupului Naval din Franţa.

Citit 831 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 19:19

1 comentariu

 • postat de Lucru normal : Marți, 08 Octombrie 2019 20:24 185.195.18.*** Link la comentariu
  0
  6

  oricum contestatia era la praf in ochi.
  Ca sa se justifice ,cei din conducerea Damen , in fata angajatilor referitor la rezultatele licitatiei.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.