Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Tribunalul București a respins, luni, ca neîntemeiată, contestația depusă de grupul olandez Damen, după ce MApN a anunțat că oferta câștigătoare a contractului de achiziţie a celor patru corvete mulltifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa, informează Mediafax. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la comunicare.
Pe 9 iulie, Damen anunța că a înaintat o plângere la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, luând în considerare un litigiu inițiat anterior de Fincantieri, și că a sesizat Curtea de Apel București pentru multiple nereguli care au afectat rezultatul Programului de înzestrare „Corvetă multifuncțională”. Damen informa, la acea vreme, că decizia a venit ca urmare a faptului că toate părțile implicate în licitație, inclusiv autoritatea contractantă, au ridicat multiple aspecte de legalitate și de încălcare a confidențialității, unele dintre ele fiind invocate ca temei pentru suspendarea procedurii în trecut, chiar de către Ministerul Apărării Naționale.
În cadrul licitaţiei pentru corvete, MApN a primit oferte din partea companiei olandeze Damen, a firmei italiene Fincantieri şi a grupului Naval din Franţa.

Citit 629 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 19:19

1 comentariu

 • postat de Lucru normal : Marți, 08 Octombrie 2019 20:24 185.195.18.*** Link la comentariu
  0
  6

  oricum contestatia era la praf in ochi.
  Ca sa se justifice ,cei din conducerea Damen , in fata angajatilor referitor la rezultatele licitatiei.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro