Bani pentru împăduriri

Bani pentru împăduriri

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește că s-a deschis cea de-a patra sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”, din cadrul PNDR 2014-2020. Alocarea financiară pentru această sesiune este de 15 milioane de euro. Cererile se depun la centrele județene ale APIA, după avizarea proiectului tehnic de împădurire de către Garda Forestieră. Termenul-limită de depunere a cererilor este 13 decembrie 2019, ora 14,00.

Citit 861 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 19:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro