IKEA va produce energie electrică în Galaţi

IKEA va produce energie electrică în Galaţi

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care IRI Investments SRL, care aparţine grupului Ingka (partener strategic al sistemului de franciză IKEA), preia unele companii din România aparţinând grupului Vestas Wind Systems. „În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat. Tranzacţia respectivă constă în preluarea de către IKEA a cinci parcuri eoliene din România, deţinute anterior de firmele grupului Vestas. Trei dintre aceste parcuri se află pe teritoriul judeţului Galaţi, în comunele Frumuşiţa, Vârlezi şi Smulţi.

Citit 1457 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 14:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro