Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 6 noiembrie, este termenul-limită până la care candidații interesați se pot înscrie la concursul de promovare organizat de ANAF pentru ocuparea unui număr de 58 de posturi de conducere din cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice.
În structura DGRFP Galați, trei astfel de posturi sunt scoase la concurs la nivel local. Este vorba de cel de director executiv colectare la nivel regional, ocupat în prezent de Mihaela Grosman, cel de șef AJFP Galați, deținut la această dată de Cristian Mirică, și cel de șef adjunct AJFP Galați colectare persoane fizice, ce-i revine actualmente lui Dănuț Postelnicu. Alte șase posturi din structurile de conducere ale AJFP-urilor județene vecine din cadrul DGRFP Galați se doresc a fi ocupate în urma acestui concurs.
Înscrierile se fac la sediul ANAF, în baza condițiilor OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, candidații fiind nevoiți să întrunească criterii privind clasa și vechimea în funcția publică, studiile post-universitare, precum și să nu aibă la activ sancțiuni disciplinare neradiate în condițiile legii. Prima probă, examenul scris, ar urma să se desfășoare pe 18 noiembrie, ora 11.00, la sediul ANAF din București, fiind urmată de interviuri, la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Rămâne de văzut dacă noua conducere a Ministerului Finanțelor Publice va menține acest calendar.

Citit 1059 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 18:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro