Premii pentru cinci firme gălăţene

Premii pentru cinci firme gălăţene
Ionel Borş (Liberty Galaţi)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cel mai vechi top din România, cel organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR) şi ajuns la ediţia cu numărul 27, şi-a onorat premianţii vineri, 8 noiembrie, la Hotel "Marriott" din Bucureşti, în cadrul unui eveniment la care au participat, pentru prima dată, atât preşedintele ţării, cât şi premierul.

Printre cele peste o sută de firme cărora le-au fost acordate premii în plen s-au numărat şi cinci din Galaţi. Acestea au fost, în ordine, Belor şi Mairon Tubes (ambele pe locul 1, pentru cifra de afaceri), Mairon (locul 1, profit brut), Liberty (locul 1) şi Tancrad (locul 2), ambele pentru performanţa globală. "Cinci premii s-au acordat pentru Galaţi, ceea ce demonstrează că avem societăţi comerciale profitabile. Galaţiul, pe ansamblu, a ieşit bine, iar cel mai semnificativ exemplu este Liberty, care în sfârşit s-a pus pe picioare şi a început să aibă profit, după ani şi ani de pierderi.

Oficialităţile ne-au promis că nu vor mai fi modificări ale Codului fiscal, ca până acum. Numai anul acesta avem deja 157 de modificări ale Codului fiscal, ceea ce înseamnă un dezastru privind predictibilitatea. Ni s-a promis că nu vor mai fi asemenea modificări, nu se va mai schimba cadrul în care ne desfăşurăm activitatea şi nu vor mai fi introduse taxe şi impozite noi. Sigur, noi am auzit asta şi acum patru ani, Dumnezeu ştie ce-o să fie. Dar suntem optimişti, sperăm că se vor ţine de cuvânt", a declarat pentru "Viaţa liberă" preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon.

Evenimentul de la "Marriott" a fost deschis de acordarea premiilor "Antreprenor pentru România" Oanei Gheorghiu (cofondatoarea Asociaţiei "Dăruieşte Viaţă", care construieste primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România), fostului mare canoist Ivan Patzaichin şi omului de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei #şîeu, care a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Patzaichin a devenit Antreprenor pentru România:

Citit 1670 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.