Premii pentru cinci firme gălăţene

Premii pentru cinci firme gălăţene

Ionel Borş (Liberty Galaţi)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cel mai vechi top din România, cel organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR) şi ajuns la ediţia cu numărul 27, şi-a onorat premianţii vineri, 8 noiembrie, la Hotel "Marriott" din Bucureşti, în cadrul unui eveniment la care au participat, pentru prima dată, atât preşedintele ţării, cât şi premierul.

Printre cele peste o sută de firme cărora le-au fost acordate premii în plen s-au numărat şi cinci din Galaţi. Acestea au fost, în ordine, Belor şi Mairon Tubes (ambele pe locul 1, pentru cifra de afaceri), Mairon (locul 1, profit brut), Liberty (locul 1) şi Tancrad (locul 2), ambele pentru performanţa globală. "Cinci premii s-au acordat pentru Galaţi, ceea ce demonstrează că avem societăţi comerciale profitabile. Galaţiul, pe ansamblu, a ieşit bine, iar cel mai semnificativ exemplu este Liberty, care în sfârşit s-a pus pe picioare şi a început să aibă profit, după ani şi ani de pierderi.

Oficialităţile ne-au promis că nu vor mai fi modificări ale Codului fiscal, ca până acum. Numai anul acesta avem deja 157 de modificări ale Codului fiscal, ceea ce înseamnă un dezastru privind predictibilitatea. Ni s-a promis că nu vor mai fi asemenea modificări, nu se va mai schimba cadrul în care ne desfăşurăm activitatea şi nu vor mai fi introduse taxe şi impozite noi. Sigur, noi am auzit asta şi acum patru ani, Dumnezeu ştie ce-o să fie. Dar suntem optimişti, sperăm că se vor ţine de cuvânt", a declarat pentru "Viaţa liberă" preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon.

Evenimentul de la "Marriott" a fost deschis de acordarea premiilor "Antreprenor pentru România" Oanei Gheorghiu (cofondatoarea Asociaţiei "Dăruieşte Viaţă", care construieste primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România), fostului mare canoist Ivan Patzaichin şi omului de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei #şîeu, care a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Patzaichin a devenit Antreprenor pentru România:

Citit 834 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 17:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro