100 de lei în plus la salariu

100 de lei în plus la salariu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, câştigul salarial mediu nominal brut în luna noiembrie 2019 a crescut cu 106 lei (+2,1 la sută) faţă de octombrie, ajungând la 5.196 de lei, în timp ce câştigul salarial mediu nominal net a fost 3.179 de lei, în creştere cu 63 de lei (+2 la sută). În noiembrie, salariul mediu net a fost mai mare ca urmare a acordării de premii ocazionale (prime sau al 13-lea salariu), drepturi în natură şi ajutoare băneşti. În sectorul bugetar, creşteri uşoare s-au înregistrat în administraţie publică (+1 la sută), sănătate şi asistenţă socială (+0,5 la sută), în timp ce învăţământul a suferit o scădere uşoară (-0,2 la sută).

Citit 1289 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 18:39

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro