Întrerupere a lucrului fără incidente, la Combinat

Întrerupere a lucrului fără incidente, la Combinat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întreruperea voluntară a lucrului la ArcelorMittal Galaţi pentru realizarea programului de sănătate şi securitate în muncă a decurs fără incidente, au informat, miercuri seară, surse oficiale din cadrul administraţiei Combinatului.

În continuare, acolo unde sunt câte patru schimburi, lucrul se va opri şi astăzi, asta pentru ca absolut toţi salariaţii de la combinatul siderurgic să participe la programul intitulat „Drumul către Zero Accidente”.

Acţiunea a fost demarată cu scopul de a pune faţă în faţă muncitorii şi reprezentanţi ai conducerii în cadrul unor discuţii despre măsurile de protecţie implementate şi care sunt în curs de implementare.

Mai este de precizat şi faptul că anul acesta, la ArcelorMittal Galaţi, majoritatea campaniilor de informare legate de securitatea muncii se vor axa pe problemele de siguranţă de la podurile rulante şi sarcinile suspendate, lucrul în spaţii închise, transportoare cu bandă, gaze toxice, împroşcare cu material topit şi riscuri de explozie.

Este pentru prima dată când este întrerupt lucrul la ArcelorMittal Galaţi pentru ca angajaţii să participe la un astfel de program,  cu toate că, se pare, metoda este destul de des utilizată în Occident, şi nu doar pentru acţiuni care vizează protecţia muncii. 

Citit 1387 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.