Proiecte pentru clădiri rezidențiale

Proiecte pentru clădiri rezidențiale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Est informează că a fost aprobată versiunea finală a Ghidului specific aferent apelului de proiecte pentru „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor" (axa prioritară 3, prioritatea de investiții 3.1) din cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, prin ordin al ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS, iar apelul de proiecte vizează investiţiile care se vor realiza în cadrul regiunilor de dezvoltare regională Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și Centru.

Pentru pregătire este prevăzută o perioadă de aproximativ o lună de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 16.03.2020, ora 10,00. Cererile de finanțare vor putea fi transmise până la data de 16.07.2020, ora 10,00. Detalii suplimentare, inclusiv Ghidul specific pentru apelul de proiecte, se găsesc pe site-ul ADR Sud-Est.

Citit 1667 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.