Program redus în piețe și hale industriale închise

Program redus în piețe și hale industriale închise
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Administrația Piețelor Agroalimentare SA Galați anunță că au fost închise, începând de duminică seara, halele de produse industriale din Piața Centrală (inclusiv subsolul), Piaţa Ţiglina I și Piaţa Micro 39. "Pieţele agroalimentare şi platourile de legume-fructe rămân în continuare deschise, deoarece dorim să acoperim - în condiţii sigure din punct de vedere sanitar - necesitatea de aprovizionare a cetăţenilor în  zona de domiciliu, respectiv în cartierele în care locuiesc, fără deplasări inutile pe distanţe mari", precizează comunicatul remis de Administrația Piețelor.

Totodată, începând de luni, 23 martie, programul de funcționare al piețelor din municipiul Galați va fi redus. Astfel, piețele vor fi deschise de luni până vineri între orele 7,00 și 17,00, iar sâmbăta și duminica de la 7,00 la 13,00. Excepţie face Piaţa Calea Basarabiei, care are program non-stop (până la noi reglementări).

Administrația Piețelor Agroalimentare insistă asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional, şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanţe de 1,5 metri față de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor.

Citit 3528 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.