Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

Liberty Steel Group, parte a Alianței GFG, al cărei deținător este Sanjeev Gupta, anunță că și-a consolidat Consiliul de Conducere prin numirea Denisei Timns în calitate de director executiv și a Monicăi Middleton în calitate de director neexecutiv. "Acest lucru continuă eforturile Liberty de a extinde expertiza echipei sale de conducere, pe fondul continuării expansiunii la nivel mondial", precizează un comunicat remis de companie, care oferă detalii despre CV-urile profesionale ale celor două doamne.
Denise Timns este Director de Resurse Umane al Alianței GFG și s-a alăturat grupului în martie 2016. Are peste 20 de ani de experiență în roluri specializate și generale în resurse umane, ocupând funcții în domeniul resurselor umane la vârf în sectorul de tranzacționare a mărfurilor. Ultima sa funcție a fost cea de director global de resurse umane, poziție din care a fost implicată în integrarea mai multor achiziții și implementarea strategiilor de resurse umane în unități nou-înființate.
Monica Middleton are 30 de ani de experiență în diferite companii și IMM-uri de tip blue chip, contribuind la livrarea unor strategii de afaceri, de marketing și de comunicare cu impact. Cea mai recentă poziție executivă a sa a fost cea de director general britanic al investitorului internațional olandez ESG, Oikocredit. Alături de Liberty, ea este în prezent director neexecutiv pentru Cafédirect plc (de asemenea, președinte al Guardian Share Company și al Comitetului pentru Remunerații și Nominalizări), al Ethical Property Company plc (de asemenea, președinte al Comitetului său de investiții în proprietăți) și al Femeilor din Marea Britanie în domeniul Finanțărilor Sociale.

Citit 2128 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 19:31

3 comentarii

 • postat de Gigi Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021 09:01 5.13.155.*** Link la comentariu
  0
  0

  care este legatura/impactul pentru combinatul din Galati ?

  Raportează
 • postat de fost combinist Vineri, 22 Ianuarie 2021 17:42 90.95.146.*** Link la comentariu
  1
  3

  par super ok. o remarca ar fi ca niciodata nu e bine sa te iei dupa aparente. timpul va da raspunsul......spor la treaba.

  Raportează
 • postat de Obiectiv Vineri, 22 Ianuarie 2021 14:13 84.117.41.*** Link la comentariu
  9
  2

  M-as bucura enorm daca aceste doamne
  au ajuns pe merit in aceste functii si nu pe criterii
  politice impuse de Palatul Victoria sau Cotroceni!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.