„Rabla” pentru tractoare, la CEC Bank

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un credit destinat achiziţionării de tractoare şi maşini autopropulsate noi în cadrul programului „Rabla” din agricultură, care se acordă pe o perioadă de maxim 6 ani, a fost lansat de CEC Bank.

Programul „Rabla” pentru tractoare, aflat la prima ediţie, a început în luna martie şi prevede că proprietarii pot să-şi caseze tractorul vechi în schimbul unei reduceri de 17.000 de lei din preţul unuia nou fiind aşteptaţi să-l predea la REMAT-uri.

Cuantumul primei de casare este de cel mult 17.000 lei, fără ca aceasta să depăşească 50 la sută din preţul de achiziţie al tractorului nou sau al maşinii agricole autopropulsate noi pentru persoane fizice şi 40 la sută din preţul, fără TVA, al tractorului nou sau al maşinii agricole autopropulsate noi pentru persoanele juridice.

Creditul „Rabla Agricol” lansat de CEC Bank este destinat finanţării diferenţei dintre preţul de comercializare al tractorului sau maşinii autopropulsate stabilit de producătorul validat şi prima de casare, iar banca nu solicită contribuţie proprie din partea clientului.

Citit 1207 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.