Investiții de 5,5 milioane de euro în comunele gălățene

Investiții de 5,5 milioane de euro în comunele gălățene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În ultimele trei luni comunele gălățene au efectuat alte atribuiri de contracte, conform procedurilor deschise anterior în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Astfel, lucrările de reparații aferente locuințelor din Brăhășești, selectate în cadrul proiectului „Dezvoltarea integrată a comunei”, au fost atribuite la valoarea de 865 mii lei (fără TVA) asocierii dintre Amenajări Ivcons SRL din Ivești și Bac-Cosada SRL, firmă din județul Bacău. Și la Fârțănești, lucrările de amenajare ale centrului civic din comună au revenit companiei Amenajări Ivcons, la o valoare de aproape 509 mii lei.

Construirea unui centru medical în comuna Nicorești, ce prevede realizarea unei construcții noi, la parter fiind propuse spațiile necesare unui ambulatoriu, la etajul 1 – centru de permanență fix, cabinete medicale și săli de tratament, iar la etajul al doilea trei apartamente cu două camere pentru medicii care profesează în comună va fi în sarcina asocierii dintre Moviland Met SRL și Arcif Ag SRL. Valoarea contractului este de aproape 3,34 milioane lei (exclusiv TVA). Serviciile de colectare, transport şi depozitare a deşeurilor de pe raza comunei Pechea vor fi în grija companiei Leonmar SRL, pentru suma de circa 397 mii lei.

La Smârdan, se inițiază procedurile de demolare și reconstruire a Școlii Gimnaziale ”Sf. Cuvioasa Parascheva”, investiție de 5,84 milioane lei fără TVA. O asociere de cinci companii, având ca ofertant lider pe gălățenii de la Pavmir Agro SRL, alături de Lemacons SRL, Apetroaei Servcom SRL, UCERG SRL și VIM Engineering SRL se va ocupa de aceste lucrări.

Serviciile de cadastru necesare pentru întocmirea documentației cadastrale pentru proiectul "Modernizare drumuri de interes local (etapa a II-a)" din comuna Scînteiești au fost atribuite la valoarea de 29 mii lei firmei harghitene Meridian Geo-Center.

La Valea Mărului, realizarea complexului multifuncțional pentru activități didactice și sport revine asocierii dintre Lemacons (ofertant lider), Structi Punct SRL și RCG Fast Security pentru puțin peste 10 milioane de lei, exclusiv TVA. În aceeași comună, cu echipă de fotbal în liga a treia, se are în vedere și amenajarea unei noi baze sportive, ”repartizată” asocierii dintre tecucenii de la Vila SA și Concas SA Buzău pentru aproape 677 mii lei.

Ceva mai aproape de Galați, la Tulucești, proiectarea tehnică, execuția lucrărilor și asistența tehnică pentru un nou parc în comună au fost atribuite la valoarea de 445 mii lei fără TVA unei asocieri având ca ofertant lider compania Perfecta Impex SRL, alături de Arhideskvision SRL, Comtiem SRL , Electro TG SRL și călărășenii de la Vest Instal SRL.

În fine, îmbunătățirea serviciilor recreative și a spațiilor publice, prin construirea unui centru de tineret și amenajarea unui parc în orașul Târgu Bujor, la o valoare de 4,66 milioane lei a fost structurată în două loturi. Cel mai ”voluminos”, din punct de vedere al lucrărilor, ajunge în sarcina asocierii conduse de Gendav SRL, împreună cu Diagonal Studio SRL, ieșenii de la Passpective SRL, Inaco Legal SRL și DBI Team SRL din Pașcani. Lotul 2 a revenit asocierii dintre bucureștenii de la Fraicom SRL și Sectron Guard SRL din Alexandria.

Per total, obiectivele de investiții din comunele din județ, enumerate mai sus, totalizează aproape 5,5 milioane de euro, exclusiv TVA.

Citit 2716 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.