Best Tools dorește extinderea activității pe piețele externe

Best Tools dorește extinderea activității pe piețele externe
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anul acesta, compania Best Tools sărbătorește 15 ani de la înființare. Aceasta distribuie în România o gamă completă de generatoare de curent, utilaje de salubrizare, pentru managementul deșeurilor, curățenie industrială și construcții.

„Suntem o firmă cu capital integral românesc. Am început în anul 2006 să distribuim utilaje profesionale, prin două divizii, una pentru echipamente de curățenie, respectiv o a doua prin care comercializam echipamente pentru construcții. Experiența acumulată și cunoașterea tot mai bună a pieței românești ne-au permis să mărim numărul categoriilor de produse. Astfel, au fost înființate departamentele care importă și distribuie utilaje de salubrizare, în special automăturători stradale și utilaje pentru deszăpezire, departamentul destinat proiectării și instalării sistemelor destinate managementului deșeurilor sau cel care care se ocupă cu vânzarea de grupuri electrogene KOHLER-SDMO”, explică dl Ștefan Blaer, fondator și proprietar Best Tools Company.

De la început, proiectul Best Tools a fost gândit pe baza unor principii bine stabilite, calitatea având un rol important.

„Încrederea căpătată din partea clienților se datorează faptului că punctul de plecare al fiecărei noi colaborări este reprezentat de oferirea serviciilor de consultanță premergătoare achiziției, prin care descoperim nevoile fiecărui beneficiar și putem realiza un plan concret. După livrarea produselor, asigurăm servicii post-vânzare oriunde în România sau Europa Centrală și de Est, suport tehnic, instruirea personalului, mentenanță și livrarea pieselor de schimb în cel mai scurt timp. Nu ne oprim aici și gândim extinderea continuă către noi domenii și zone geografice”, precizează dl. Blaer.

În prezent, Best Tools deține peste 80 de grupuri electrogene destinate închirierii, reprezentând una dintre cele mai importante flote de acest gen din România. Toate generatoarele disponibile pentru închiriere sunt KOHLER-SDMO.

La 15 ani de la înființare și cu o structură stabilă, firma mizează pe o implicare cât mai vizibilă în dezvoltarea întregului sistem de management al deșeurilor din România, oferind soluții complete, ce pot fi implementate prin programul PNRR, pe care le pune la dispoziția autorităților și companiilor din domeniu.

(P)

Citit 483 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.