Schimbarea schimbărilor DPFP Galaţi

Schimbarea schimbărilor DPFP Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Declararea drept neconstituţională, la începutul lunii mai, a ordonanţei de guvern privind schimbarea conducerii instituţiilor deconcentrate îşi face efecte şi la Galaţi.

Pe 25 mai, în urma deciziei Curţii Constituţionale, Ministerul de Finanţe a dispus revenirea pe funcţii a vechilor şefi de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi, ordin pus în aplicare începând din această lună. De asemenea, s-a revenit şi la vechile titulaturi ale funcţiilor de conducere.

Prin urmare, Costică Onica (FOTO) revine pe funcţia de director executiv al DGFP Galaţi, după ce în ultimul an a ocupat funcţia de şef al Serviciului Trezorerie.

În ceea ce îl priveşte pe Lucian Domniţeanu, cel care a ocupat până acum funcţia de director coordonator, acesta revine pe funcţia de şef al secţiei AFP Contribuabili Mijlocii.

În urma „rocadei” la nivelul conducerii DGFP Galaţi, Radu Georgescu a cedat Iuliei Garbani funcţia de director executiv adjunct.

Singura neafectată de schimbarea… schimbărilor, este Clavinia Petrescu, cea care a fost, este şi va rămâne în continuare director executiv adjunct.

Citit 1862 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.