Berea îi stimulează pe fotbalişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dezbatere la Köln: Cercul Cultural româno-german Dialog din Köln  organizează pe 20 iunie, de la ora 16.00, la Melanchthon-Akademie, o întâlnire cu tema „Germania şi România în primul război mondial - Au fost într-adevăr toţi românii cu Antanta şi împotriva Puterilor Centrale?".

* Primii la fotbal în Sevilla: FC Bacea Sevilla, echipa românească antrenată de Paul Calota din Sevilla, a ajuns pe primul loc în grupa 4, din clasamentul ligii locale, după ce jucătorii români au înregistrat o victorie importantă contra echipei din Sevilla, FC Casecelos, câştigând cu 4 la 3, după un meci foarte greu.

Băieţii lui Paul Calota speră ca până la finalul anului să promoveze în altă grupă. FC Bacea este o echipă tânără care s-a înfiinţat cu doar şapte luni în urmă, la Sevilla.

Majoritatea fotbaliştilor amatori sunt olteni, din satul Bacea -Olt, şi au dovedit că nu se lasă înfrânţi prea uşor.

Membrii echipei FC Bacea aproape nu au timp să se antreneze, pentru că muncesc în agricultură, însă şi-au dat seama că pe teren pot juca ca o adevărată echipă. Antrenorul îi stimulează pe băieţi după meci, cu câte o bere.

* Muzică populară la Torino: Duminică, 20 iunie, ora 15.30, la Teatrul Agnelli din Torino, va avea loc o serată de creaţie cu ocazia lansării albumului interpretei de muzică populară Nadia Crăiţămândra "V-aduc cântul meu de acasă".        

* Edward Maya în turneu la românii din Canada: Compozitorul şi producătorul român Edward Maya va reveni în această lună la Montréal pentru un nou concert, programat pe 25 iunie în Moomba Club din Laval, la ora 22.00.

Artişti plastici în Danemarca: Operele mai multor artişti plastici români pot fi văzute la Galeriile Nielsen din Skagen şi Kolding, Danemarca. Este vorba despre lucrări ale sculptorilor români Gabriel Sas şi Constantin Bumbu şi ale plasticienei Elena Ilas.

Citit 828 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.