Șomeri absolvenți ai cursurilor AJOFM

Șomeri absolvenți ai cursurilor AJOFM
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați a organizat, în primele zece luni ale anului trecut, 14 cursuri de formare profesională, dintre care 13 pentru șomeri și unul (de confecționer articole din textile) pentru deținuții din penitenciar. Cursurile pentru șomeri, la care au participat 277 de persoane fără loc de muncă, au fost pentru următoarele ocupații: inspector/ referent resurse umane, operator introducere, validare și prelucrare date, maseur, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, expert achiziții publice, sudor oxi.

Până la data de 31 octombrie 2021, au absolvit cursurile 214 șomeri și au abandonat, din motive neimputabile, 15 șomeri. Totodată, în perioada menționată, s-au încadrat în muncă 61 de șomeri în urma absolvirii cursurilor de formare profesională, din care 40 erau șomeri cu indemnizație și 21 - fără indemnizație.

AJOFM Galați informează că formarea profesională organizată la nivelul instituției se desfășoară prin Centrul regional de formare profesională Călărași, prin Centrul propriu de formare profesională al AJOFM Galați și prin alți furnizori autorizați.

Citit 957 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Ianuarie 2022 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.