Șase terminale POS la unitățile gălățene ale Trezoreriei

Șase terminale POS la unitățile gălățene ale Trezoreriei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Persoanele juridice gălățene au posibilitatea, de la începutul acestei luni, să achite obligațiile fiscale și bugetare prin intermediul cardurilor bancare, la terminalele POS instalate la unitățile Trezoreriei Statului. Șase astfel de aparate au fost instalate în județul Galați, prin ele putându-se achita sume reprezentând venituri ale bugetului de stat sau venituri cuvenite altor bugete administrate de ANAF, atât în situația în care plata se efectuează în conturi de venituri bugetare, cât și în situația în care plata acestora se efectuează în conturi unice.

Conform AJFP Galați, terminalele POS sunt instalate la toate ghișeele trezoreriilor operative: trei terminale POS la trezoreria operativă Galați (str. Brăilei nr. 33), două terminale POS la trezoreria operativă Tecuci (str. 1 Decembrie 1918 nr. 43), un terminal POS la trezoreria operativă Tg. Bujor (str. General Eremia Grigorescu nr. 28).

Anterior, doar persoanele fizice puteau plăti cu cardul și doar pentru anumite obligații fiscale, care erau administrate fiscal pe baza codului numeric personal.

Citit 1018 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Februarie 2022 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.