Administratori noi la APDM Galați

Administratori noi la APDM Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei dintre membrii Consiliului de Administrație al Companiei Naționale APDM SA Galați, ale căror mandate au expirat pe 8 martie 2022, au fost înlocuiți din funcție, în cadrul ședinței Adunării generale a acționarilor care a avut loc în aceeași zi. Cei trei administratori cărora le-au expirat mandatele sunt Teodor George Alupoaei, Viorel Cristovici și Teodor Iulian Gheorghe. În locul lor au fost numiți Nicușor Vasilache, Vlăduț Brînză și Cristian Eugen Munteanu, cu mandate provizorii pe patru luni, cu posibilitatea prelungirii până la maximum șase luni.

Și celorlalți patru membri provizorii ai CA le vor expira mandatele în următoarele două luni. Ei sunt: Robert-Răzvan Dobre și Daniel Ionuț Dragomir (cu mandate până pe 4 aprilie 2022, primul dintre ei fiind și președintele CA), Picu Apostol Roman și Fănel Mihalcea (până pe 11 mai 2022). De asemenea, pe 22 martie expiră și mandatul actualului director general al APDM, Alexandru Gabriel Șerban.

Conform datelor de pe site-ul APDM, următoarea ședință AGA a fost convocată pe 28 martie.

Citit 1572 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:48

1 comentariu

 • postat de Simona
  Joi, 10 Martie 2022 07:39
  86.125.62.***
  Rotația cadrelor... Fiecare trebuie sa mănânce puțin din cașcaval, ca nu au lins lipiciul de pe afișele electorale degeaba.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.