Arcada Company, oferte pentru licitația-gigant de la CFR

Arcada Company, oferte pentru licitația-gigant de la CFR
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Constructorul gălățean Arcada Company este una dintre firmele care au depus oferte pentru lucrări de întreținere a infrastructurii feroviare pe o lungime totală de 1.461 de kilometri. Conform Companiei Naționale CFR SA, zece operatori economici au depus oferte la procedura de licitație deschisă pentru proiectul de lucrări de întreținere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, pe o lungime de maximum 1.461 km din rețeaua feroviară, lucrări care au drept scop readucerea liniilor în parametrii proiectați și circulația trenurilor cu vitezele inițiale de maximum 120 km/h.
Acordurile-cadru, aferente celor opt regionale CFR (București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Constanța), se vor derula pe o perioadă de patru ani. Procedura de licitație a fost împărțită în opt loturi, iar Arcada Company a depus oferte pentru două dintre ele.
Valoarea totală estimată a acordului-cadru este de minimum un miliard și de maximum 4,2 miliarde lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Citit 4464 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 02:18

3 comentarii

 • postat de Geo
  Luni, 02 Mai 2022 07:41
  5.13.208.***
  Arcada ar putea lua si liniile din combinat,porturile galatene.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Kili
  Sâmbătă, 30 Aprilie 2022 17:31
  5.13.133.***
  Intai terminati lucrarile incepute , la elice stagneaza de mult timpmsi la celelalte lucrari din nordul orasului la fel bate vantul
  1
  0
  Raportează
 • postat de Padget
  Sâmbătă, 30 Aprilie 2022 14:35
  5.13.210.***
  Sigur cea mai serioasa, dotata si cu potential , firma, din tot ce are galatiul, in materie, Arcada…
  Am vazut in bucuresti doua lucrariexecutate de ei, in bucuresti si sunt de toata lauda.
  Bravo voua cei ce o conduceti, ca scoateti galatii din anonimat, din prabusire, si o faceti si pe linie sportiva, BRAVO, patronii vostri ar trebui sa conduca galatiul, nu parasutisti veniti de aiurea
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.