13 declarații fiscale, transmise obligatoriu electronic

13 declarații fiscale, transmise obligatoriu electronic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați reamintește declarațiile fiscale care se transmit obligatoriu electronic. Acestea sunt următoarele: 100 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”, 101 „Declaraţie privind impozitul pe profit”, 120 „Decont privind accizele”, 205 „Declaraţie informativă privind impozitul reţinut la sursă, veniturile din jocuri de noroc şi câştigurile/pierderile din investiţii, pe beneficiari de venit”, 207 „Declaraţie informativă privind impozitul reţinut la sursă/veniturile scutite, pe beneficiari de venit nerezidenţi”, 208 „Declaraţie informativă privind impozitul pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal”, 300 „Decont de TVA”, 301 „Decont special de TVA”, 307 „Declaraţie privind sumele rezultate din ajustarea/corecţia ajustărilor/regularizarea TVA”, 311 „Declaraţie privind TVA colectată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 316 alin. (11) lit. a) -e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 227/2015”, 390 VIES „Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare”, 394 „Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA”, 710 „Declaraţie rectificativă”.

AJFP Galați precizează că, pentru a considera depusă o declarație fiscală, contribuabilii trebuie să deţină o recipisă fără erori de validare.

Descărcarea declarațiilor fiscale se poate face de pe site-ul ANAF, Secțiunea Servicii online-Descărcare declarații electronice.

Citit 651 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2022 05:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.