Seminarii web organizate de ANAF în luna ianuarie

Seminarii web organizate de ANAF în luna ianuarie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/ Servicii oferite contribuabililor, lista seminariilor web care se vor desfășura în luna ianuarie.

Printre temele dedicate persoanelor fizice se numără: Tratamentul fiscal al veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor aplicabil în anul 2023; Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la sosirea în/plecarea din România şi înregistrarea fiscală a persoanelor fizice nerezidente; Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele fizice din prestarea de activităţi independente impuse pe bază de norme de venit - noutăţi legislative aplicabile începând cu data de 1 ianuarie 2023; Tratamentul fiscal al veniturilor din activităţi independente pentru care venitul net se determină în sistem real - aplicabil în anul 2023.

Vor fi abordate și subiecte de interes pentru persoanele juridice, printre care se numără Noutăți legislative privind impozitul pe veniturile microîntreprinderilor și Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele juridice fără scop patrimonial, constituite în baza O.G. nr. 26/2000.

În ceea ce privește Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, aceasta va organiza, prin intermediul AJFP Constanța, webinarul cu tema "Tratamentul fiscal al veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor aplicabil în anul 2023". Acesta va avea loc pe 18 ianuarie, de la ora 12,00.

 

Citit 767 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2023 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.