Terminal din Constanța, preluat de acționarul majoritar al Navrom
Foto: replicaonline.ro

Terminal din Constanța, preluat de acționarul majoritar al Navrom
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Principalul acționar al Companiei de Navigație Fluvială Română (CNFR) Navrom SA Galați, transportatorul fluvial Transport Trade Services (TTS), şi-a informat acţionarii că, în data de 17 mai, Consiliul Concurenţei a aprobat achiziţia operatorului portuar Decirom, potrivit unui anunț al TTS la Bursa de Valori București. Tranzacţia se ridică la valoarea de 21,8 milioane de euro, scrie ZF.

Conform raportului, Decirom este o companie cu o activitate de peste 70 de ani în portul Constanţa în domeniul operării şi depozitării de mărfuri vrac solid şi dispune de capacităţi de operare complementare capacităţilor operate de grupul TTS în portul constănțean. Decirom a avut în 2022 afaceri de 42,6 milioane lei, cu 59% mai mari decât în 2021, și un profit net de 8,35 milioane lei, în creștere cu 317% față 2021.

TTS a avut, anul trecut, afaceri de 656 milioane lei, în creștere cu 65% față de 2021, și un profit net de 81,18 milioane lei, în creștere cu 148% față de anul anterior, conform economedia.ro.

Citit 1194 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 11:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro