„Joburi” în industria ospitalității

„Joburi” în industria ospitalității
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Numărul locurilor de muncă vacante declarate de agenții economici la AJOFM Galați era, la începutul acestei săptămâni, de 283, pentru 41 de ocupații. Aproape jumătate dintre ele erau oferite în industria confecțiilor textile: 81 de confecționer-asamblori și 38 de necalificați. Sunt locuri libere și în industria ospitalității, în prag de sezon estival: 15 bucătari, 3 barmani, 4 cameriste, 1 îngrijitor spații hoteliere, 3 chelneri, 4 recepționeri hotel. Ca noutăți față de zilele precedente, întâlnim și „joburi” oferite pentru brokeri de mărfuri și curieri. Oferta completă este disponibilă pe pagina AJOFM Galați.

Citit 503 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 07:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro