Romgaz și-a făcut ”plinul” pentru iarna care urmează

Romgaz și-a făcut ”plinul” pentru iarna care urmează
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Romgaz este pregătită pentru iarna care urmează, având peste trei miliarde metri cubi de gaze în depozite, şi îşi va onora toate obligaţiile, fără sincope.

"Din punct de vedere al unei plase de siguranţă, în continuare Romgaz are un contract de achiziţie de gaze naturale încheiat cu Socar şi, în cazul în care vom avea nevoie, să spunem, de un necesar de gaze, ele pot fi accesate. Deci, în continuare, ca şi anul trecut, Romgaz îşi va onora toate obligaţiile. O mare parte, şi anume 86 la sută din producţie, este alocată către furnizorul consumatorului casnic şi către centralele termice ale oraşelor. Nu vedem nicio sincopă în aprovizionare şi cu siguranţă vom oferi securitatea energetică necesară României", a declarat directorul general al companiei, Răzvan Popescu. El a subliniat că Romgaz se prezintă ca un jucător activ, profitabil şi competitiv pe piaţa de energie din România, producţia de gaze în primele nouă luni ale acestui an fiind puţin peste 3,5 miliarde mc.

Citit 1075 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 08:35

1 comentariu

  • postat de Fiecare pe mama lui..
    Joi, 02 Noiembrie 2023 13:48
    46.97.176.***
    Vreau o întrebare pentru dl. Primar: se știe ca în momentul în care s-a închis termoficarea orașului, dl. Primar a venit cu ajutoare pentru montarea de centrale termice. Acum U. E vor sa le interzică pe motiv de poluare. Ce soluție are dl. Primar pentru oraș. Da bani pentru pompe de căldură?
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.