Directorul combinatului, Eric Remisz, a demisionat după patru luni

Directorul combinatului, Eric Remisz, a demisionat după patru luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eric Remisz, director general al ArcelorMittal Galaţi, şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţie din cauza unor motive personale, care nu au putut fi evitate. Bruno Ribo, actualul director tehnic al ArcelorMittal Galaţi, va prelua majoritatea responsabilităţilor lui Eric Remisz, până când va fi numit un nou director general”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al companiei siderurgice, Dorian Dumitrescu.

Eric Remisz

„Regretăm faptul că Eric a fost nevoit să ia această decizie, dar o respectăm şi am hotărât să îi aprobăm cererea de eliberare din funcţie, fără preaviz, pentru a-i permite să se ocupe de acele chestiuni care necesită întreaga sa atenţie”, se arată într-un comentariu remis de unitatea locală şi semnat de Sanjay Samaddar, directorul Diviziei de Produse Plate pentru Europa de Est a companiei.

Francezul Eric Remisz (FOTO) a fost numit director general al combinatului siderurgic gălăţean în urmă cu patru luni, în octombrie 2011, când l-a înlocuit pe conaţionalul său, Thierry Le Gall.

Citit 2662 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2012 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.