Regionala CFR Galaţi vinde 62 de locuinţe de serviciu
Foto: Foto: surse on-line

Regionala CFR Galaţi vinde 62 de locuinţe de serviciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Multe sunt vandalizate, nemaiavând ferestre sau instalaţii pentru utilităţi


Câteva zeci dintre cele 1.178 de locuinţe de serviciu scoase la vânzare de către Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA se află în Regionala Galaţi, a anunţat, luni, directorul regional, Laurenţiu Seceleanu. "Nu mai puţin de 62 de locuinţe de serviciu din Regionala Galaţi sunt aprobate spre a fi vândute. Dintre acestea, două ar putea face obiectul unor cazuri sociale, vorbim de două familii cu mulţi copii. Celelalte 60 vor fi evaluate, în vederea stabilirii preţului de vânzare", a spus Seceleanu.

Potrivit anunţului făcut de companie săptămâna trecută, valoarea de vânzare a locuinţelor de serviciu va fi raportată la preţul pieţei. Asta nu înseamnă, însă, că CFR le va cere cumpărătorilor sumele vehiculate pe piaţa imobiliară. Nici nu are cum să facă asta. "Cele mai multe dintre locuinţele scoase la vânzare sunt în apropierea gărilor şi sunt distruse. Nu au geamuri, nu au instalaţii de apă etc", a explicat directorul regional al CFR SA.

Să mai spunem că cei care au dreptul să cumpere locuinţele de serviciu ale CFR SA sunt angajaţii care stau în ele cu chirie. Pentru a deveni proprietari, chiriaşii trebuie să depună o cerere scrisă la sediul Regionalei CFR Galaţi din strada Domnească, după care vor urma depunerea documentaţiei şi încheierea tranzacţiei.

Citit 3199 ori Ultima modificare Luni, 27 August 2012 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.