S-a deschis "Bankers Cafe & Hubb", loc de adunare pentru tinerii antreprenori
Foto: Foto: Bankershubb.ro

S-a deschis "Bankers Cafe & Hubb", loc de adunare pentru tinerii antreprenori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionică Dragoş şi Cătălin Chiriţă au doar 22 de ani şi, alături de un al treilea asociat, au pus bazele faceweb.ro, o afacere în domeniul web design şi advertising. "Suntem un SRL debutant, am pornit afacerea la 1 septembrie şi vrem să accesăm fonduri europene pentru a ne dezvolta", spun cei doi.

Fiindcă sunt la început şi nu îşi permit să închirieze un spaţiu de lucru în oraş, tinerii şi-au stabilit biroul la "Bankers Cafe&Hubb", un local în stilul anilor '30 din SUA, situată pe strada Tecuci 159. Inaugurat vineri, el reprezintă "un concept antreprenorial nou, care alătură cafenelei un incubator de afaceri", se arată pe bankershubb.ro.

"Lângă cafenea avem un hub cu 20 de staţii de lucru pentru tinerii întreprinzători. Cei care închiriază o staţie au acces la fişet cu cheie, telefon şi imprimantă, au posibilitatea de a-şi stabili aici sediul social al firmei, de a organiza un eveniment pe lună şi de a participa la toate evenimentele hubului contra unei taxe lunare de 300 de lei, în care sunt incluse chiria şi utilităţile. Închirierea unei garsoniere i-ar costa cel puţin 1.000 de lei pe lună, incluzând utilităţile", a declarat, la inaugurare, fondatorul cafenelei, Radu Oprea.

Dintre cele 20 de staţii, patru le vor fi oferite gratuit tot atâtor tineri întreprinzători, timp de şase luni. "Tinerii care vor să pornească o afacere pot obţine unul dintre cele patru locuri gratuite, înscriindu-se în programul Start Up România, derulat în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători. Înscrierile se fac până la 15 octombrie pe Bankershubb.ro. Cei selectaţi vor beneficia şi de consiliere în vederea deschiderii unei afaceri", a spus Oprea.

Citit 6710 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2012 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.