„Ochiul dracului” adânceşte scandalul la Solidaritatea

„Ochiul dracului” adânceşte scandalul la Solidaritatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Banii au devenit din nou subiect de aprige dispute în interiorul sindicatului Solidaritatea. Zilele trecute, ArcelorMittal a virat în conturile sindicatului sumele din cotizaţii aferente lunii decembrie a anului trecut. Apariţia banilor în cont a constituit un bun prilej atât pentru Ilinca Diaconu, cât şi pentru Gheorghe Tiber de a merge la ghişeul băncii să ridice bani.

"După ce banii au fost viraţi de către Combinat în contul de la CEC am constatat că Ilinca Diaconu (foto) împreună cu Berigic Ioan au extras 5.000 de lei. Iar acest lucru s-a făcut ilegal, folosindu-se o ştampilă a sindicatului care a fost declarată nulă. Am sesizat banca în legătură cele întâmplate", a spus Gheorghe Tiber, preşedintele sindicatului Solidaritatea, care a continuat spunând că a făcut, la rândul său, o retragere, pentru că sindicatul are de achitat facturi, pe care ni le-a şi prezentat, de altfel.

La rândul său, Ilinca Diaconu ne-a spus că a retras legal acei bani, pentru cheltuieli pe care sindicatul le are de făcut, pentru datorii ce trebuie achitate.

"Ştampila a fost declarată pierdută şi nulă în mod abuziv de către Gheorghe Tiber. Joi am retras acei bani cu semnătură şi ştampilă legale din toate punctele de vedere. Am înţeles că acum a mers la bancă şi a blocat din nou contul", a replicat Diaconu.

Iată că ochiul dracului, cel care a şi semănat sămânţă de scandal pe ogoarele structurii ce şi-a dorit să revoluţioneze sindicalismul din Galaţi este în continuare principalul motiv pentru care Ilinca Diaconu şi Gheorghe Tiber (fiecare cu tabăra lui de susţinători) se ceartă.

Citit 2101 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.