Au început lucrările la magazinul Dedeman din Galaţi

Au început lucrările la magazinul Dedeman din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul comercial este ridicat în Micro 17, pe terenul pe care urma să fie construit mallul Galleria


Retailerul român de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman se pregăteşte să intre pe piaţa gălăţeană. Compania va deschide în oraşul nostru un magazin a cărui construcţie a început deja.

Unitatea comercială este ridicată în cartierul Micro 17, în spatele sediului Ecosal şi a depozitelor Arabesque. Terenul le aparţine dezvoltatorilor de la GTC, care urmau să construiască acolo un mall Galleria. În vara acestui an, ei au renunţat la proiect pentru a-şi reduce pierderile provocare de criza economică şi au decis să vândă terenul. Dedeman s-a arătat interesat şi acum părţile sunt foarte aproape de încheierea tranzacţiei, au declarat, pentru "Viaţa liberă", oficiali GTC România.

Ca să câştige timp, părţile au convenit ca vânzătorul să obţină autorizaţia de construcţie şi să demareze lucrările şi, după definitivarea tranzacţiei, să le predea cumpărătorului. Primăria a emis autorizaţia de construcţie săptămâna trecută, pe 5 decembrie, iar lucrările au demarat imediat, urmând a se încheia în cel mult 12 luni.

Potrivit oficialilor GTC România, magazinul Dedeman va avea o suprafaţă construită de 12.365 de metri pătraţi şi o structură de tipul parter + etaj.

Retailerul Dedeman, activ pe piaţa românească din 1992, are acum 30 de magazine operaţionale cu peste 6.000 de angajaţi şi este în continuă expansiune. Până la inaugurarea magazinului din Galaţi, cele mai apropiate unităţi Dedeman rămân cele din Brăila, Focşani şi Tulcea.

Citit 8093 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2012 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.