Miliardarul Gruia Stoica merge mai departe în privatizarea BDZ Cargo din Bulgaria

Miliardarul Gruia Stoica merge mai departe în privatizarea BDZ Cargo din Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grup Feroviar Român (GFR), parte a grupului Grampet controlat de miliardarul Gruia Stoica originar din satul gălăţean Toflea, intră în etapa următoare a procedurilor de privatizare a companiei naţionale de transport feroviar de marfă BDZ Cargo din Bulgaria. “Grup Feroviar Român a primit comunicarea oficială din partea agenţiei de privatizare din Bulgaria care atestă faptul că societatea a îndeplinit cerinţele de calificare şi este admisă să participe în continuare la procesul de privatizare, pe lista scurtă”, se arată într-un comunicat emis de Grampet.
Apreciind că admiterea participării GFR la privatizarea BDZ Cargo dovedeşte faptul că GFR este un jucător important pe piaţa regională şi europeană, preşedintele Grampet, Gruia Stoica, a subliniat importanţa constituirii unui operator regional care să unifice activitatea de transport feroviar de marfă din Bulgaria, Serbia și din România.
Grupul Grampet derulează operaţiuni în sectorul transporturilor feroviare de marfă şi în sectoarele conexe în Balcani şi în Orientul Mijlociu. Preşedintele grupului, Gruia Stoica, şi partenerul său de afaceri, Vasile Didilă, au o avere estimată la 530-550 de milioane de euro.

Citit 2872 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2013 17:55

2 comentarii

 • postat de Jean Paler
  Joi, 21 Februarie 2013 11:58
  Uite GFR-ul, nu e CFR-ul, uite baietu' distept, uite fraierii de rand!
  0
  0
  Raportează
 • postat de slinosu
  Miercuri, 20 Februarie 2013 19:54
  da dar bulgarii cer cat face , nu ca la noi cu furaciuni pe fata,compania bulgara este de 10 ori mai mica ca active decat cfr marfa dar guvernul bulgar cere 500 milioane de euro ,nu ca la noi ,unde guvernul nostru cere doar 70 mil. pe cfr marfa care este mai mare de 10 ori dec at cea bulgara, curat murdar
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.